1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνετε με μετρητά τον courier την ώρα της παράδοσης(έξοδα αντικαταβολής 3 ευρώ).

2. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του lovefashionpoint.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, American Express, Diners και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verified by Visa ή SecureCode by Master Card τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e–Commerce” της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται όπισθεν αυτής.

Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την τράπεζα σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περίπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με την μέθοδο της αντικαταβολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1) Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής courier.
Παραλαμβάνετε από 1-3 εργάσιμες μέρες για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα και από 1-8 ημέρες για προϊόντα που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής.
2) Ή με την υπηρεσία box now 24/7 σε όλη την Ελλάδα.


ΚΟΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

1) Γενική Ταχυδρομική courier: Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 42€ - Για παραγγελίες κάτω των 42€ το κόστος είναι 2,99€

2) Δωρεάν πρώτη αλλαγή - Για κάθε επόμενη 5€

3) Box Now: Δωρεάν άνω των 15€ - Για παραγγελίες κάτω των 15€ το κόστος είναι 2€

4) Αντικαταβολή 2,99€

4) Ελάχιστη παραγγελία 10€