Το κατάστημα LOVE SHOES ιδρύθηκε το 2013 έχοντας ως κύριο αντικείμενο την  εμπορία γυναικείων παπουτσιών.

Εξαιτίας της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων  και της μεγάλης ποικιλίας, εξακολουθεί να δημιουργεί, να πρωτοπορεί, να πρωτοτυπεί, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται ραγδαία.

Στόχος μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η διατήρηση της ανταγωνιστικής μας θέσης  στην αγορά των γυναικείων παπουτσιών με βλέψεις και επέκταση και στις ξένες αγορές. Η επίτευξη των στόχων γίνεται πραγματικότητα, λόγω του ικανού  και έμπειρου προσωπικού και έχοντας δημιουργήσει και διατηρήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες. Το άριστο κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας  εμπιστοσύνης μεταξύ όλων όσων εργάζονται και η προτίμηση των πελατών βοήθησε στο να  πετύχουμε τους στόχους μας και να αναρριχηθούμε στην κορυφή των πλέον ανεπτυγμένων και ανταγωνιστικών εταιριών.

Η επιτυχημένη παρουσία μας στην Αθήνα  μας  οδήγησε στη διανομή των προϊόντων μας και στην υπόλοιπη Ελλάδα όπως και στην Κύπρο.

Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο μεγάλο πελατολόγιο που έχουμε στην κατοχή μας, μας επιβάλλει τη συνεχή βελτίωση και αύξηση του δικτύου πωλήσεων, καθώς και την διεύρυνση της ποικιλίας των προϊόντων για τη κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών για ποιοτική και πρωτότυπη μόδα.

Βασική  προτεραιότητα είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών  καθώς και η ανανέωση των προϊόντων , ώστε να παρέχονται λύσεις άνετες και σύγχρονες για την γυναίκα, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα  η οποία μας χαρακτηρίζει.

H διαρκής ανάπτυξη και ανανέωση των προϊόντων επιτυγχάνεται μέσω των μονάδων παραγωγής στην Ελλάδα, όσο και μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με οίκους του εξωτερικού.

Τέλος έχοντας ως κανόνα το τετράπτυχο, ¨ Ποιότητα-Ταχύτητα-Αξιοπιστία-Τιμή ¨ υποσχόμαστε πως θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες για τις πλέον ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες σας.